Tabletky na hubnutí – skutečně (ne)fungují?

Domů » Prášky na hubnutí » Tabletky na hubnutí – skutečně (ne)fungují?




zelená káva

Přemýšlíte, jak si pomoci od nadbytečných kil? Zdá se vám jako řešení pravidelně užívat tabletky, které slibují rychlý a efektivní úbytek Také si nejste schopni vybrat ten nejvhodnější preparát z velké nabídky spalovačů tuků, tabletek na hubnutí, nebo vás zaujal extrakt ze zelené kávy, který doslova upoutává zázračným způsobem hubnutí a ztrátou i deseti kilo za pár dní? Před létem se snažíme všichni trošku vylepšit naši figuru a mnohdy saháme po nesmyslných přípravcích nebo se necháme unést naprosto neefektivním způsobem hubnutí. Co tedy skutečně funguje?

Dočasná záležitost

 tablekty

Odborníci se shodují na tom, že úskalím zázračných přípravků na hubnutí není to, že nefungují, ale pouze dočasná a omezená funkčnost. Některé přípravky fungují dočasně po dobu jejich užívání, u jiných vydrží efekt zase jen nějakou dobu. Samozřejmě, že určitým způsobem fungují hladovky, očistné diety i koktejly, ale pouze na chvíli. A právě díky takovým podpůrným prostředkům dochází k jo-jo efektu a nekonečnému boji s nadváhou či obezitou. Důležité je si uvědomit, že žádná tabletka, čaj nebo nápoj za vás nikdy nezhubne. Můžete je použít jako výživový doplněk, který omezí chuť na sladké nebo s nimi zaplnit místo svačiny, ale nikdy se za vás kil nezbaví. Pokud si tedy myslíte, že budete jíst čokoládu, sladkosti, smažené hranolky, hamburgery, pytlíky brambůrek a zapíjet to dietním koktejlem, nemůžete se divit, že ručička váhy bude neustále stoupat.

 tělo

Držte se matematiky a zjistíte, že při nulovém výdeji a trojnásobně vyšším příjmu potravy zkrátka nikdy nezhubnete. Můžete pít zelenou kávu, která slibuje úbytek, mazat se krémy, které mají odbourat tuky, ale pouze změnou jídelníčku a trochou sportovních aktivit můžete dosáhnout zpevnění postavy a zhubnutí. Není ovšem vyloučeno, že některé tabletky jsou postaveny na principu urychlení metabolismu a tím i spalování, stejně jako například káva, která má povzbuzující účinky. Držte se zaručených způsobů – upravte stravu, omezte sladké a slané neřesti, jezte pravidelně a přidejte alespoň třikrát týdně půlhodinové sportování. Úplně bude stačit příjemná procházka s rodinou nebo aktivity v přírodě. Oprašte kolo, obujte běžecké boty a užívejte si sportovních možností jarního počasí.

Autor úvodního obrázku:  asgw

Autor obrázku v textu:  Arun  Katiyar

Autor obrázku v textu:  @yakobusan Jakob Montrasio 孟亚柯



Štítky: , , , , ,

Vložit komentář

(c) 2013 - 2015 | HubnemeSpolu.cz