Ve formě s IN-LINE bruslemi

Domů » Jak zhubnout » Ve formě s IN-LINE bruslemi




210641902_40a96fd526_o

Hledáte sport, který vás bude bavit a užijete si ho celé léto? Pokud je pro vás běh příliš náročný a chůze moc nudná, vyzkoušejte zlatou střední cestu – brusle! In-line brusle vás budou bavit a zároveň posílí problémové partie. Nezáleží na věku ani kondici, základy si může osvojit každý a to bez ohledu na hmotnost.

Pohyb pro každého

Chcete-li začít s bruslením, největší a snad jedinou investicí bude nákup výbavy. Kolečkové brusle koupíte od pár stovek i několik tisíc, vše záleží na stylu jízdy a času, který chcete této zábavě věnovat.  Pro začátečníky doporučujeme menší kolečka, která zajistí dostatečnou rovnováhu. Zároveň sáhněte po fitness bruslích, které nabízejí začátečníkům ideální jízdní vlastnosti. Pokud si chcete bruslení nejprve vyzkoušet, téměř u každé in-line stezky si můžete půjčit kompletní vybavení. Osvědčit se můžou i lekce s trenéry, kteří vás naučí zvládnout základní techniku a držení těla.

5873656551_16cf434082_bVyberte správně

Pokud máte s bruslením už nějaké zkušenosti, vyzkoušejte třeba aggressive in-line brusle, které vaši jízdu posunou o třídu výš. S těmito kolečky si můžete vychutnat skoky přes překážky a U-rampy. Lahůdkou pro všechny milovníky jsou tzv. off-road in-line brusle, které mají pouze dvě kolečka. Obě jsou nafukovací a veliká, a proto s nimi můžete vyjet třeba do zeleně a kochat se přírodou. Neuškodí přibalit hole na nordic walking, se kterými budete ještě rychlejší a posílíte paže!

Hubneme

Pohyb na in-linech nezatěžuje klouby a pohybový aparát a hodí se pro lidi s vyšší nadváhou. Při správném držení těla posílíte zádové svalstvo, vyformujete stehna a zadek a získáte štíhlá a dlouhá lýtka! Stále váháte? Možná vás přesvědčí posílení kardiovaskulárního systému a zvětšení kapacity plic.

Nezapomínejte na bezpečnost a opatrnost! Jízdou na in-linech se stáváte účastníkem silničního provozu, a proto jezděte podle svých zkušeností a sil. Pokud se ocitnete na silnici, je pro vás vyhrazena pravá krajnice.

Autor úvodního obrázku: Richard Drdul

Autor obrázku v textu: Smith_Cl9



Štítky: , ,

Vložit komentář

(c) 2013 - 2015 | HubnemeSpolu.cz